Відокремлений структурний підрозділ “Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”

ІТ коледж Львівської політехніки отримав безкоштовний доступ до платформи навчальний он-лайн курсів “Coursera”

Coursera платформа онлайн-навчання, яка заснованована викладачами Стенфордського університету (США). Програма включає доступ до понад 6000 курсів та 2200 проектів від провідних університетів та галузевих партнерів Coursera.

Команда «Coursera» першою відгукнулась на запит МОН та вже у березні розпочала співпрацю: для українських студентів було відкрито понад 6,5 тис. курсів із 400 спеціалізацій за програмами найкращих університетів та компаній світу. закладам долучитися до безкоштовної програми  Ukraine Response Sponsored Courses.

Уже понад 20 тис. студентів і викладачів приєдналися до Coursera та успішно опановують онлайн-курси від Google, Meta, IBM, Microsoft, Amazon Web Services, а також таких провідних університетів світу, як Yale University, California Institute of the Arts, Duke University, Erasmus University Rotterdam та інших.

Багато слухачів вивчає одразу декілька курсів. Загалом українські студенти вже успішно пройшли понад 28 тис. курсів та отримали безкоштовні сертифікати.

Ця програма доступна з 24 березня 2022 року по 24 березня 2023 року.

Здобувачі освіти, викладачі та працівники ІТ коледжу Львівської політехніки можуть зареєструватися на цю програму з корпоративної адреси пошти у домені @itcollege.lviv.ua

Як зареєструватися на програму:

  1. Потрібно мати обліковий запис Coursera, пов’язаний з корпоративною адресою коледжу Створити обліковий запис можна на Coursera.org. Якщо існуючий обліковий запис Coursera використовує особисту адресу, то потрібно додати корпоративну адресу в налаштуваннях.
  2.  Зайти на  Coursera.org
  3. Перейти на цю сторінку, щоб зареєструватися та приєднатися . Ознайомтесь, будь ласка, із каталогом курсів.

Детальніше про реєстрацію на сторінці Довідкового центру

Copy link
Powered by Social Snap