Відокремлений структурний підрозділ “Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”

Львівський коледж «Інфокомунікації» – чемпіон зі спортивного туризму

17 травня 2018 року в смт Рудно відбулися змагання зі спортивного туризму серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. В програму змагань входили презентація туристичної емблеми коледжу, конкурс пісні, спортивна естафета на час, метання тенісних м’ячів в кільце, складання намету на час та якість, представлення туристичного містечка та конкурс кухарів – приготування їжі на вогні.

Команда коледжу в складі п’ятьох дівчат – Полодюк Олександри, Ковальчук Лілії, Мисак Надії, Врубльовської Світлани, Попович Лідії та п’ятьох юнаків – Смачинського Богдана, Сороківського Вадима, Сагана Костянтина, Петруся Мар’яна та Катрука Романа вправно справилася з поставленими завданнями у всіх видах змагань, що і дало змогу посісти перше командне місце.

Велика подяка від студентів директору коледжу Камінському Б.Т., який надав матеріальну допомогу та побажав успіхів перед проведенням змагань.

Copy link
Powered by Social Snap