Відокремлений структурний підрозділ “Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”

Зі святом, любі освітяни!

Щороку 5 жовтня весь світ відзначає Всесвітній день учителя. У 2024 році тема цього дня звучить як «Цінуймо голоси вчителів: на шляху до нового суспільного договору у галузі освіти». Це нагадування про важливість голосу освітян у формуванні майбутнього освіти, створенні нових підходів та зміцненні ролі педагога як ключової фігури у суспільстві. Інвестиції у підготовку педагогів мають надважливе значення для забезпечення майбутнього для всіх дітей.

В Україні День працівника освіти традиційно відзначається у першу неділю жовтня. Це свято усіх, хто невтомно плекає молоде покоління, формуючи свідомих громадян з високими моральними цінностями. Освітяни України завжди були джерелом мудрості, добра і знань, а сьогодні, під час війни, їхня місія набуває ще більшого значення.

Шановні освітяни! У цей складний час випробувань ви залишаєтесь незламними, продовжуючи сіяти зерна знань у серця молоді. Ваші учні – як тендітні зернини, що, завдяки вашій турботі та мудрості, проростають яскравими квітами талантів. Нехай ці квіти, як ромашки на сторінках книги знань, символізують успіхи ваших вихованців, їхню віру у себе та майбутнє.

Ми віримо, що зусилля освітян стануть основою для процвітання України. Нехай кожен ваш урок, кожне заняття, приносять радість, а кожен учень та студент – гордість за свою країну. Бажаємо вам міцного здоров’я, сили та натхнення для щоденної праці на благо нашої держави.

Освічені громадяни —  окраса держави!

Віримо в успішну та вільну Україну!
Віримо у талановиту молодь!
 

Зі святом, любі освітяни!

Copy link