Відокремлений структурний підрозділ “Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”

Благодійний “Осінній вернісаж” у ІТ коледжі Львівської політехніки

Ось і завітала до нас в гості осінь-чарівниця, і вправно перетворила все в теплі, яскраві кольори. Яка ж осінь красива і різнобарвна! Завжди зачаровує серце людини незбагненністю кольорів і відтінків, а ще дивовижною неповторністю краси природи.

Її присутність відчув кожен учасник традиційної виставки-конкурсу «Осінній вернісаж», яка пройшла в ІТ коледжі Львівської політехніки 25 вересня п.р.

 Наша осіння виставка потішила присутніх яскравими, теплими фарбами, дала заряд бадьорості і гарного настрою. Студенти  з великим задоволенням представили свої роботи: різноманітні вироби, які вражають оригінальністю, технікою виконання, своєрідністю та неповторністю. Композиції з осіннього листя, овочів, фруктів та горішків вражали глядачів своєю оригінальністю, креативністю, фантазією, різноманітністю та красою. Осіння пора дозволяє дати політ фантазії і створювати чудернацькі вироби з природного матеріалу.  Пісні, які виконували студенти, створили атмосферу свята та подарували усім присутнім неймовірні емоції та враження!

Свято пройшло в атмосфері щирих усмішок, доброзичливості та творчого натхнення!

Дивіться більше фото на нашій сторінці Facebook

Copy link