Відокремлений структурний підрозділ “Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”

В коледжі відбулись математичні перегони до Міжнародного дня числа Пі

14 березня в читальному залі бібліотеки ІТ коледжу відбулись математичні перегони до Міжнародного дня числа Пі.

Організували такий захід викладачі коледжу Кісіль Марія Михайлівна та Мельничук Оксана Олегівна.

Учасники чотирьох груп КН-11, КН-12, ТК-11 і ТК-12 змагалися у різних конкурсах, де потрібно було проявити не лише математичні знання, а й навички, які розвиваються при вивченні математики – логіку, гнучкість мислення, уважність, чіткість дій та висловлювань, абстрактне мислення, кмітливість, алгоритмічність.

Цікаві та пізнавальні завдання дозволили учасникам перевірити власну інтуїцію, проявити ерудицію та кмітливість. І хоча повітряна тривога заставила внести корективи у змагання, навіть в укритті студенти з цікавістю продовжили один з конкурсів. Зрештою, вікторину таки вдалося завершити і визначити команду переможців.

Вітаємо лідерів перегонів – команду групи ТК-12, команду групи ТК-11, яка посіла друге місце і команди груп КН-11 та КН-12, які розділили третє місце. І дякуємо нашим найкращим ЗСУ, завдяки яким маємо змогу здобувати знання попри військовий час!

Також викладач математики Мельничук Оксана Олегівна запропонувала студентам підготувати цікаві графічні матеріали до цього дня.

Студенти групи КН-11 Дмитрієв Гліб, Толочко Анастасія, Скіра Роман, Майданюк Ілля та групи КН-21 Черкас Семен підготували презентації та інфографіку про число Пі та про сьогоднішній день.

Саме цими матеріалами студенти хотіли підкреслити, що математика – не лише точна, але й цікава наука.

Роботи можна переглянути за посиланням.

Copy link
Powered by Social Snap