Відокремлений структурний підрозділ “Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”

Особистість на шляху до духовних цінностей: інноваційна практика, набутий досвід

Наприкінці січня на базі Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Обласного наукового ліцею м. Рівне, Рівненської обласної ради, відбулася IІІ Всеукраїнську науково-практична конференція «Особистість на шляху до духовних цінностей: інноваційна практика, набутий досвід».
У конференції взяли участь науковці, викладачі, студенти, методисти, керівники закладів освіти, аспіранти, магістранти, педагоги та всі не байдужі до проблем виховання, а це близько 150 учасників із закладів освіти Рівненської, Черкаської, Хмельницької, Донецької, Київської, Кіровоградської, Тернопільської, Сумської, Львівської, Волинської областей.
З доповіддю на тему: ” Вплив середовища на духовний розвиток студента” виступив і студент нашого коледжу, групи ДОб – 34 Велит Остап, під керівництвом викладача англійської мови та куратора групи Хмеляр Т.М, чим засвідчив, що провідним завданням сучасної освіти є також і розвиток особистості, зокрема й духовно багатої та національно свідомої!
Студент був нагороджений сертифікатом учасника!
Пишаємося нашими талановитими студентами та їх наставниками, яким не байдужа тема духовності сучасної молоді і які активно пропагують важливі цінності на власному прикладі!

Вплив середовища на духовний розвиток студента

ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Особистість на шляху до духовних цінностей: інноваційна практика, набутий досвід»

Copy link
Powered by Social Snap