Відокремлений структурний підрозділ “Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”

Інтелектуально-технічний конкурс з електроніки

Сьогодні у нашому коледжі відбувся інтелектуально-технічний конкурс з електроніки, у якому взяли участь команди «Вольтери» ( капітан Жигаль Тарас, гр. ОК-31) та FizTechTeam ( капітан Сумик Віталій, гр. ЗІ-32). Організатори Лабаз О.І., Щерба В.Ф. та Королишин Є.М. зробили все для того, щоб він був цікавим і змістовним.
Учасників привітав директор коледжу Дещинський Ю. Л.
Шість захопливих конкурсів тримали у напрузі аудиторію глядачів: команди зображали роботу електронних елементів або пристроїв; складали гумористичні байки та жартівливі загадки про роботу електричних елементів; повинні були створити і представити схему та довести її працездатність; в електронній програмі створювалася модель друкованої плати за принциповою схемою.
Завданням практичного конкурсу було комутувати схему на запропонованих макетах і продемонструвати її в роботі. Частиною цього конкурсу була виставка авторських робіт студентів ІІ-ІІІ курсу. Жюрі довго, прискіпливо і неупереджено обирало переможця. У чесній і важкій боротьбі перемогла команда FizTechTeam.
Переможцям вручили «Грамоту переможця», а учасники виставки отримали дипломи за представлені роботи.
І учасники, і жюрі, і гості покидали захід, сповнені приємними враженнями.

Copy link
Powered by Social Snap