Відокремлений структурний підрозділ “Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”

Телеграм-бот Info Science Bot розповідає про актуальні можливості для науковців та інноваторів

З 19 березня 2022 року функціонує телеграм-бот Info Science Bot для оперативного інформування науковців, інноваторів та стартапів про новини та можливості.

Зареєстровані користувачі можуть одержати інформацію про актуальні професійні можливості в Україні та за її межами.

Міністерство освіти і науки України запустило Info Science Bot для розміщення інформації про можливості для науковців від іноземних університетів на наукових інституцій щодо грантової підтримки, мобільності та тимчасового працевлаштування.

Для інноваторів зібрано пропозиції підтримки від Українського фонду стартапів та його партнерів. Також розміщено форму для партнерів/спонсорів і стартапів щодо можливості її надавати.

Info Science Bot в умовах воєнного стану працює також як майданчик обміну інформацією, оскільки через нього можна подавати актуальні новини, пропозиції щодо підтримки науки та інновацій в Україні, безпечних умов праці. Для цього у Телеграм-боті активною є кнопка “Повідомити про новину або можливість”.

Запрошуємо також підписатись на телеграм-канал ІТ коледжу Львівської політехніки, щоб дізнатись про вакансії для початківців у IT, анонси навчань від компаній для студентів та викладачів, а також новини з життя нашого навчального закладу.

Copy link
Powered by Social Snap