Відокремлений структурний підрозділ “Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”

Студентська осінь 2018р

16 листопада у  нашому  коледжі  студенти та викладачі  провели   чудове  свято «Студентська осінь 2018р», присвячене   Дню працівників радіо, телебачення та зв’язку і Дню студента.  На початку заходу з вітальним словом виступили директор коледжу   к.п.н. Дещинський  Ю.Л. та завідувач кафедри телекомунікацій НУ «Львівська політехніка» д.т.н., професор Климаш М.М.

Цікавими були флешмоби, спортивні змагання та нагородження переможців. Родзинкою програми  стали змагання між командами викладачів та студентів.

Навколо панувала атмосфера свята У вестибюлі коледжу, за символічну оплату, можна було придбати різноманітні смаколики, приготовані власноруч студентами й викладачами. Всі отримані кошти підуть на благочинність.    На подвір’ї коледжу був встановлений величезний казан, у якому для всіх приготували смачнючий куліш.

І студенти, і викладачі, і працівники доклали максимум зусиль, щоб зробити святкування незабутнім.  Приємно усвідомлювати, що  всі ми – одна дружня, креативна і творча команда.

Copy link
Powered by Social Snap