Відокремлений структурний підрозділ “Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”

Співпраця з IT-компаніями

Зустріч з нашим випускником – успішним айтішником

ЖОВТЕНЬ 2019
31 жовтня відбулася  зустріч із нашим випускником 2018 р., наймолодшим розробником програмного забезпечення компанії  N-iX  Кривошеєю Владиславом. 
Спілкуючись із студентами,  Владислав розповів про свій шлях до айтішника і як у цьому йому допоміг коледж, поділився життєвим досвідом і планами на майбутнє.


Екскурсія в IT-компанію ELEKS

ТРАВЕНЬ 2019
29 травня відбулася спільна екскурсія студентів коледжу  та наших гостей- студентів Krakowskim Zespółem Szkół Łączności у провідну українську  IT-компанію  ELEKS.
Представники  компанії  Наталя Старак та Тарас Чайківський розповіли про здобутки компанії та її подальші перспективи розвитку, а також відповіли на числені запитання студентів.
Екскурсія проводилася англійською мовою і  було приємно спостерігати за належним рівнем знань англійської мови і наших, і польських студентів.
Захід пройшов у дружній невимушеній атмосфері.По завершенні екскурсії  Наталя Старак запросила студентів коледжу  до участі у Camps, які організовує IT-компанія  ELEKS.

Працевлаштування випускників коледжу в компанії N-iX

ЧЕРВЕНЬ 2018Кращі випускники нашого коледжу мали можливість пройти співбесіду в компанії N-iX для працевлаштування. Рівень знань  окремих студентів приємно вразив рекрутерів і тімлідерів компанії.

Зустріч з Expert in Software Engineering in Test Павлом Фатулою

ЖОВТЕНЬ 2018

Сьогодні відбулася зустріч з експертом ІТ-компанії Softserve Павлом Фатулою на тему “Testing Essentials“. Під час виступу Павло поділився досвідом роботи з автоматизації  Web, Desktop, Web services, Mobile solutions and Performance Testing, а також розробкою нової компетенції  Software Engineering in Test. Студенти з цікавістю прослухали інформацію   про надання консультацій клієнтам щодо вибору стратегії тестування, впровадження автоматизованого тестування з “нуля” та постановки процесів для забезпечення якості на проектах.

Впродовж виступу студенти коледжу мали змогу вести діалог з експертом, ознайомитися з процесами працевлаштування в ІТ-компанію Software, а також  отримати відповіді на питання, які в них виникали.

Зустріч із представниками Львівського IT Кластера

ЛИСТОПАД 2018

У Всесвітній день інформації в наш коледж завітали представники Львівського IT Кластеру (Lviv IT Cluster) Богдана Андрусів і Христина Мартиняк. Вони ознайомили студентів із завданнями, можливостями, а також із освітніми проектами, що реалізуються Львівським IT Кластером.
Зустріч була змістовною і повчальною. Студенти в черговий раз зрозуміли необхідність вивчення інформаційних технологій та англійської мови.

Copy link
Powered by Social Snap