Відокремлений структурний підрозділ “Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”

Політехніки почали ремонтувати апаратуру ЗСУ

В Інституті телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Національного університету «Львівська політехніка» створено координаційний штаб «Радіоелектроніка, телекомунікації, авіоніка для перемоги України».

Тут здійснюють ремонт, обслуговування, консультування, закупівлю засобів авіоніки, радіоелектроніки і зв’язку.

«Після перших воєнних дій і бомбардувань частина апаратури наших військових може мати певні легкі несправності. Одразу закупити нову техніку досить складно, бо це забере багато часу, щоб її замовити і привезти. Тому ми почали ремонтувати ту апаратуру, яка частково стала неробочою. У нас є чимало провідних фахівців з електроніки, зв’язку, телекомунікації, авіоніки, біомедицини. Всю техніку, яка пов’язана з цими напрямами, ми готові ремонтувати. Будемо також зв’язуватися з компаніями, які постачають сюди різноманітну апаратуру, зокрема чипи, і постараємося максимально все відновити для Збройних сил України», – наголосив директор ІТРЕ Богдан Стрихалюк.

Політехніки вже налагодили співпрацю з військовими і почали роботу з відновлення техніки ЗСУ. Наразі наявних ресурсів достатньо. Однак у разі потреби в інституті повідомляють про компоненти, яких бракує для ремонту тієї чи іншої апаратури.

Якщо хтось хоче допомогти в цій роботі, може сконтактуватися телефоном з Андрієм Кузиком – 096 573 30 26 або безпосередньо з Богданом Стрихалюком – 068 184 87 78.

Веб-сайт Національного університету «Львівська політехніка»

Copy link
Powered by Social Snap