Відокремлений структурний підрозділ “Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”

На війні героїчно загинув випускник нашого коледжу Микола Геба

З сумом повідомляємо, що під час виконання бойового завдання у протистоянні з ДРГ російських окупантів загинув випускник Міжрегіонального вищого професійного училища зв’язку (ВСП «Фаховий коледж інфокомунікацій НУ «Львівська політехніка»), боєць 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони ЗСУ Микола Геба (07.07.1979 р.н.).

Навчаючись в коледжі (01.09.1996р. – 30.06.1997р.) за професією «Радіомеханік» та здобувши кваліфікацію радіомеханіка третього розряду, Микола Геба згодом навчався в Українській академії друкарства. Він захоплювався історією та читанням літератури.

Після завершення навчання обіймав посаду менеджера із продажу електроінструментів у ТзОВ «Дім інструментів» та на Приватному підприємстві «Абразив». Протягом останнього періоду працював у Бельгії. Із початком повномасштабного вторгнення повернувся з-за кордону та вступив до лав територіальної оборони, щоб захищати рідну землю від російських окупантів.

У Миколи Геби залишилися мама, сестра, брат, дружина, двоє дітей та племінники.

Колектив ІТ коледжу Львівської політехніки висловлює співчуття рідним та близьким. Світла пам’ять Герою!!!

Copy link
Powered by Social Snap