Відокремлений структурний підрозділ “Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”

З Днем захисника Вітчизни

Вітаю вас із Днем захисника Вітчизни! Традиційно цими словами розпочинали заходи до «Дня захисника Вітчизни». Та на жаль, Книга пам’яті Героїв України поповнилася ще не одним десятком імен цього року.

Вони були чиїмись синами, батьками, друзями, коханими. Кожен з них про щось мріяв, був чиїмось другом. Можна навіть згадувати дріб’язкові конфлікти, але все це – ніщо в порівнянні з вічністю. Бо вони віддали найдорожче – своє життя. І навряд чи хто-небудь з них думав, що їх життя обірветься так: раптово, далеко від рідного дому.

Власне, слова тут просто зайві. Львівський коледж Державного університету телекомунікацій  висловлює щирі співчуття родинам загиблих воїнів. А всіх, хто живе завдяки жертві цих людей, ми просимо згадати всіх, кого більше з нами немає.

Де б ви не відзначали День захисника Вітчизни в родинному колі чи окопах, на лікарняних ліжках чи за кордоном, згадайте тих, хто дав вам можливість зустріти цей день. Згадайте, якою ціною нам дістається кожна хвилина.

Українська ціна свободи в боротьбі за Незалежність України десятки життів. Слава Героям! Герої не вмирають, адже вони разом з нами. Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятатимемо.

Copy link
Powered by Social Snap