Відокремлений структурний підрозділ “Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”

День знань у Львівському коледжі ДУІКТ

У Львівському коледжі Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій 1 вересня 2010 року в 1100 у приміщенні актового залу коледжу проведено урочистий захід, присвячений Дню знань. З нагоди цих урочистостей відмінникам навчання – студентам, котрі навчаються на четвертому курсі бакалаврату за напрямом «Телекомунікації», було надано право з покладання квітів до погруддя Тараса Григоровича Шевченка.

З вітальними словами до студентів коледжу звернулись заступник начальника Управління праці та персоналу Державної адміністрації зв’язку Міністерства транспорту та зв’язку України Гладких Ірина Олександрівна; директор Львівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта», к.т.н. Кидасюк Анатолій Іванович; заступник директора з технічних питань Львівської дирекції ВАТ «Укртелеком» Андрухів Тарас Васильович, а також директор Львівського коледжу ДУІКТ, к.п.н. Дещинський Юрій Леонтійович. Під час проведення свята з нагоди Дня знань студенти випускники коледжу передали студентам першого курсу символічну залікову книжку студента коледжу та символічний ключ від знань.

Copy link
Powered by Social Snap